Welkom
Reading
Indian Head Massage
Chinese Voetmassage
Magnetiseren
Holistic Pulsing
Dorn & Breuss
Sensi-Therapie
Cadeau tip
Tarieven
Contact

Holistic Pulsing -de kracht van zachtheid-

Holistic Pulsing is natuurlijk, toegankelijk, ontspannend, diepwerkend en bovenal plezierig!!

Holistic Pulsing is een zachte behandelwijze, waarbij het lichaam op een speelse, natuurlijke manier in beweging wordt gebracht. Je ligt hierbij volledig gekleed op een massage/behandeltafel. Het lichaam wordt gepulst in een op jou afgestemd ritme volgens een speciale techniek en door de ritmische bewegingen komt het lichaam snel tot rust. De pulsen kunnen gecombineerd worden met wiegende, rollende en strekkende bewegingen. Mede door de zachtheid en het respecteren van de grenzen, die jij zelf aangeeft, ontstaat er een veilige sfeer. Tevens wordt je zelfhelende vermogen geactiveerd. Alle lichaamsvloeistoffen gaan beter doorstromen, je lichaam gaat ontgiften, blokkades lossen op, veel klachten verdwijnen en door bewustwording en zelfacceptatie ontstaat er ook mentale en emotionele balans: je komt weer in je eigen kracht! En in een meer ontspannen levensstijl.

Je wordt uitgenodigd om op steeds dieper niveau spanningen los te laten. Er ontstaat ruimte om te gaan luisteren naar watjouw lichaam je te vertellen heeft. Het is alsof je jezelf op een nieuwe manier leert kennen; het genieten, de grenzen én de mogelijkheden.

Omdat Holistic Pulsing heel subtiel en diepgaand kan werken vinden steeds meer hooggevoeligen hun weg naar deze voor hen zo passende methode.

Om te ervaren wat Holistic Pulsing werkelijk met je doet, te ervaren hoe diep het werkt, is het advies om eerst circa 5 pulssessies met korte tussenpozen te ondergaan en dan te evalueren wat je voelt, wat het met je doet en heeft gedaan.
Maar uiteraard kun je ook een éénmalige pulssessie ondergaan als ontspanning of zo vaak als voor jou goed voelt (bijv. met langere tussenpozen).

Weet dat het hoe dan ook een diepe doorwerking heeft ………     

 

 

 

 

 

 

 

Top